Informatie

Haar
Knippen, kleuren, föhnen of stylen; het is allemaal mogelijk bij u thuis. Wilt u dat ik het hele gezin in één keer kom knippen? Of wilt u een ontspannen moment voor u alleen? Het kan allemaal. Ik knip zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Visagie
Met mijn kennis over huidtypen, kleuren en make-up kan ik u geheel volgens uw wens opmaken. Maar ik kan u ook adviseren en helpen bij het aanbrengen van make-up. Ik verzorg ook visagie voor fotoshoots of modeshows.Daarnaast geef ik workshops, zowel individueel als in groepsvorm. Een ideaal uitje met collega’s, vriendinnen of familie. Na deze workshop geef ik u tips & trics, zodat u zelf aan de slag kunt

Kleur
Kom stralend voor de dag en haal het mooiste van uzelf naar boven. Aan de hand van een kleuranalyse kan ik u adviseren op gebied van kleur, lijn en stijl. Zo kan ik aangeven welke kleuren u het beste staan om u de gewenste uitstraling te geven. Ervaar hoe fijn, maar ook hoe eenvoudig het is om je positief te onderscheiden door de juiste kleuren te dragen in zowel kleding als make-up.

Contact